Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Miért bízzuk szakemberre otthonunk kialakítását?

A válasz nagyon egyszerű. Akármilyen érdekesen is hangzik, időt, energiát, és ami a legfontosabb, hogy PÉNZT spórolhatunk meg egy jó lakberendező, belsőépítész megbízásával. Szakember segítségével megkímélhetjük magunkat a komolyabb tévedésektől, hibáktól, segítségünkre lehet jelentős döntések meghozásában,
a kivitelezőkkel való kapcsolattartásban és az irányításban. Gondoljunk csak bele. Az ember nem cserélgeti otthonát olyan gyakorisággal mint a telefonját, számítógépét, esetleg autóját. Mikor lakást vásárolunk, és otthon kialakításában gondolkodunk, általában évekre tervezünk.

Fontos, hogy olyan otthont alakítsunk ki, ahol szívesen lakunk, sőt szeretünk élni, ahol jól és biztonságban érezzük magunkat és családunkat. Mindezek tökéletességének rengeteg tényezője van, melyek felfedezésében egy szakember a segítségünkre lehet. Engedjük otthonunkból kihozni a maximumot!

Tervezéstől a Kivitelezésig

  • Igényfelmérés
  • Vázlattervek
  • 3D Látványtervek
  • Kivitelezés
Célom a megrendelő igényeihez igazítva a tökéletes enteriőr kialakítása, legyen az lakás, ház, iroda, étterem vagy egyéb helyiség. Ennek legelső lépése egy személyes konzultáció, mely során átbeszéljük a pontos elvárásokat és felmérésre kerül az ingatlan. Az árak kialakításában számos tényező játszik szerepet, éppen ezért készítek minden ügyfelemnek személyre szabott, egyedi árajánlatot.
Amennyiben az árajánlat elfogadásra kerül a következő lépés a vázlattervek kialakítása, vagyis többféle berendezési variáció készítése a megbeszéltek alapján, melyekből a kiválasztott javaslat további kidolgozásra kerül. Véleményem szerint nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindent meg lehet valósítani, csak egy jó szakember szükséges hozzá.
A megfelelő vázlatterv kiválasztása után következik a legizgalmasabb rész, méghozzá a 3D-s látványtervek elkészítése, egészen az alapoktól a dekorációig. Ennek köszönhetően egy komplex, valósághű képet kapunk arról, hogy hogyan is fog kinézni az adott enteriőr a megvalósítás után. A látványtervek célja, hogy könnyebben eltudja képzelni leendő otthonát. A munkát természetesen folyamatos konzultáció kíséri.
Finálé! A legutolsó fázis a kiviteli tervdokumentáció elkészítése, mely alapján a szakemberek elkezdhetik a munkálatokat. A dokumentáció tartalmaz minden olyan tervet, amire a kivitelezőnek szüksége lehet, egészen a burkolatkiosztástól a világítási tervekig. A tökéletes belső tér kialakításához nem csupán egy jó lakberendező, hanem megfelelő tudású és tapasztalattal rendelkező kivitelező is szükséges, éppen ezért dolgozom a legjobbakkal.
Referenciák

Vélemények